Dođite na Dan otvorenih vrata Centra za kreativne industrije Zadar!

U Centru za kreativne industrije u Zadru obilježit će se Svjetski dan kreativnosti i inovativnosti, u organizaciji Ustanove za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija. Tim povodom INOVAcija organizira Dan otvorenih vrata Centra za kreativne industrije.

To će biti prilika za sudjelovanje u različitim kreativnim i inovativnim radionicama, zanimljivim izlaganjima, za uživanje u izložbi fotografskih radova kao i prilika za upoznavanje s radom Centra.

Dan otvorenih vrata Centra za kreativne industrije održat će se u petak 21. travnja 2023. u Centru za kreativne industrije, na adresi Put Murvice 3a, 23 000 Zadar u cjelodnevnom programu od 9:00 – 19:00 sati.

Cilj događaja je potaknuti kreativno stvaralaštvo među svim uzrastima, potaknuti umrežavanje u području kreativnosti i inovativnosti te omogućiti postojećim i budućim korisnicima dodatno upoznavanje s radom Centra. Program će uključivati različite kreativne događaje poput radionice „Origami to go“ te radionice kreativnog heklanja za početnike i znalce nakon kojih će sudionici moći zadržati svoje radove kao suvenir. Osim radionica kreativnog karaktera, predviđene su i inovativne radionice poput radionice robotike i demonstracije obrade zvučnih zapisa u pravom tonskom studiju koj je dio Centra, fotografske radionice i video radionice. U poslijepodnevnom dijelu programa možete sudjelovati i na predstavljanju Mediteranskog armeruna - Foto brevijara s interaktivnom kartom Jadrana uz mogućnost sudjelovanja u zanimljivoj nagradnoj igri. U sklopu programa možete pogledati i izložbu fotografskih radova koje su izradili plaznici foto edukacije provedene u Ustanovi INOVAcija.

Prijavite se za sudjelovanje i na taj način obilježite Svjetski dan kreativnosti i inovativnosti!

Svoju prijavu pošaljite do 20. travnja 2023. godine na adresu e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom radionice na koju se prijavljujete. Broj mjesta na pojedinoj radionici/izlaganju je ograničen, a detaljan pregled programa možete pogledati u nastavku:

 

PROGRAM - Dan otvorenih vrata Centra za kreativne industrije Zadar, Svjetski dan kreativnosti i inovativnosti


Ispis